Κωμνηνών 28, Θεσσαλονίκη

+30 230 254 258

Αλλαγή Ζωής Ένα Χαμόγελο τη φορά!
Τηλέφωνο

+30230254258

Ώρες υποδοχής

Δευ-Παρ: 9:00 A.M - 5:00 PM Σαβ-Κυρ: Κλειστα

Κλείστε ραντεβού

Το τέλειο χαμόγελο σας, σε να κλικ!

Τηλέφωνο

+30230254258

Ώρες υποδοχής

Δευ-Παρ: 9:00 A.M - 5:00 PM Σαβ-Κυρ: Κλειστα

Κλείστε ραντεβού

Το τέλειο χαμόγελο σας, σε να κλικ!

Ορθοπεδική οδοντιατρική (Προσθετική)

Χειρουργική οδοντιατρική
Ορθοπεδική οδοντιατρική

Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα δόντια δεν μπορούν να αντικατασταθούν από γέφυρες και στέμματα, χρησιμοποιείται αποσπώμενη οδοντοστοιχία. Πολλές τέτοιες προτάσεις μπορεί να τρομάξουν, η μνήμη τραβά αμέσως το ψεύτικο στόμα μιας γιαγιάς ή ενός παππού σε ένα ποτήρι με νερό. Αλλά σήμερα η οδοντιατρική έχει βελτιώσει όχι μόνο τα υλικά από τα οποία παράγεται η πρόθεση, αλλά και την τεχνική. Η σύγχρονη ορθοπεδική θέση να παρέχουν ποιοτική φροντίδα όπως οι ηλικιωμένοι ασθενείς, στους οποίους η πλειοψηφία των οδοντιατρικών προβλημάτων που προέρχεται από την αμελή συμπεριφορά στο έργο της Σοβιετικής οδοντιάτρων, καθώς και τους νέους, οι οποίοι έχουν χάσει τα δόντια, για παράδειγμα, ως αποτέλεσμα του τραυματισμού.

Η αφαιρούμενη οδοντοστοιχία γίνεται σύμφωνα με τις μεμονωμένες μετρήσεις, συνεπώς προσφέρει ελάχιστα προβλήματα. Την ίδια στιγμή, την ανάκτηση όχι μόνο την αισθητική λειτουργία, αλλά και το μάσημα, το οποίο είναι σημαντικό, διότι είναι γνωστό, κακώς μάσημα των τροφίμων προκαλεί δυσλειτουργία ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα. Οι σύγχρονες οδοντοστοιχίες, χάρη στο ανθεκτικό υλικό, τις βελτιωμένες τεχνικές κατασκευής, δεν έχουν μόνο όμορφη εμφάνιση, αλλά έχουν και υψηλή αντοχή, έχουν καλή σταθερότητα, είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να αφαιρεθούν, δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

Η ποιοτικά κατασκευασμένη αφαιρούμενη οδοντοστοιχία είναι σχεδόν αδιαίρετη από τα πραγματικά δόντια. Εκτός από εσάς και τον οδοντίατρό σας, κανείς δεν θα μαντέψει το μυστικό του χαμόγελου σας.